köprü metni ve çevre teknolojileri hakkında 50 dakikalık bir belgesel film. Douglas Adams tarafından yazılmış ve Max Whitby tarafından yönetilmiştir. Douglas Adams'ı bir bilgisayar kullanıcısı ve Tom Baker'ı bir yazılım aracısının bir kişiliği olarak canlandırdı.
Gösteride Adams'ın çeşitli medyaya göz attığı bir rüyası var. Adams tarama yaparken, köprü metin ve multi medya genel temasıyla ilgili birçok kişi ve projeler sunuluyor;
-Vannevar Bush ve Memex konsepti.
-Ted Nelson köprü metni ve Xanadu Projesini açıklıyor.
Hans Peter Brøndmo, animasyonlu simgeler fikrinden bahsediyor.
-Robert Winter, Beethoven'ın 9. Senfonisinin etkileşimli bir versiyonu hakkında konuşuyor.
-Kurt Vonnegut'un Palm Sunday adlı kitabından bir fikir sunulmuştur, Öyküler ve anlatı yapılarının grafiksel olarak matematiksel olarak temsil edilebilen şekilleri vardır.
-Robert Abel, Picasso'nun Guernica'sının multi medya versiyonunu gösteriyor.
-Apple Multimedia Lab çalışanları Steve Gano, Kristee Kreitman, Kristina Hooper, Michael Naimark ve Fabrice Florin, DNA yapısının 1953 keşfinin BBC TV filmi dramatizasyonunda yer alan Life Story'in multi medya sürümü hakkında konuşuyorlar.
-Amanda Goodenough, Hipercard'ı kullanan çocuklar için interaktif bir hikaye olan inigo Gets Out'u sunar.
-Brad deGraf ve Michael Wahrman dijital kuklası Mike Normal hakkında konuşurlar.
-Bir NASA Ames Araştırma Merkezi bilim adamı Cyberiad denilen bir Prototip Sanal Gerçeklik kaskı sunuyor.
-Marc Canter, Adams tarafından "tıklanmamış" animasyonlu bir simge olarak bir kameo görünümünü üretiyor; izleyici hiçbir zaman görüşmesini görmez.
Rüya, bilginin 2005 yılında nasıl erişilebileceğine dair bir vizyonla sona eriyor. Hyperland modern web'in bir dizi özelliklerini anlatıyor. Bu, özellikle ilk Web tarayıcısının genel yayın tarihinden yaklaşık bir yıl önce olduğundan dikkat çekicidir.